Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Hans
5 maanden geleden

Voor de derde maal een een heerlijke reiki behandeling gehad
Oogen dicht en laat het maar gebeuren
De warme handen geven je niet alleen energie je krijgt ook in het vooraf gesprek wijze woorden mee
De behandeling duurt bijna een uur maar zoals de vorige keren val ik promo in slaap
Na afloop voel ik mij geweldig ontspannen en verheug ik me op het volgende bezoek

Anneke
5 maanden geleden

Van de week een fijne reiki behandeling gehad.Een lekkere ontspannen sfeer,goeie uitleg.Zeker voor herhaling vatbaar.Een aanrader dus.

Marcella
5 maanden geleden

Bijzondere ervaring omdat ik niet zeker wist of ik mij kon ontstpannen. Maar Saskia stelt je meteen op je gemak, de ruimte voelt rustig en zen aan zodat je ook in de flow komt. De behandeling was voor mij zeer verrijkend terwijl ik altijd heel nuchter ben. Ik voelde mij erna heel ontspannen en tegelijk alsof ik ook weer nieuwe energie kreeg.

Jolanda van Hengel
5 maanden geleden

Ik vond het een heerlijk rustgevende behandeling.
Je vertelde wat je ging doen. Echt prettig en relaxed.
Ik kom zeker terug.

Michael
5 maanden geleden

Aanvankelijk had ik geen verwachtingen, maar ik werd verrast door de werking van de Reiki behandeling. Door de rustige muziek en behandeling kom je in een prettige ontspannen 'flow'. Door het plaatsen van de handen door Saskia, voel je de energie stromen en je merkt de warmte in de handen van Saskia. Bepaalde ongemakken werden al minder na de eerste behandeling.
Ik zou iedereen deze ervaring gunnen

Karen
5 maanden geleden

Saskia geeft met veel aandacht en liefde mooie behandelingen. Zeker een fijne plek om te komen.

Femke de Vreede
9 maanden geleden

Het coaching traject heeft mij laten inzien dat ik sommige dingen los mag laten om rust in mijn hoofd te krijgen. Saskia heeft mij meerdere tools aangeboden, waardoor ik op verschillende manieren aan de slag kon. De gesprekken waren heel eerlijk, open en vertrouwelijk, hierdoor durfde ik mij snel open te stellen. Naast mijn coachvraag was Saskia oprecht geïnteresseerd in mijn dagelijks leven. Hierdoor verliep het coaching traject heel natuurlijk. Super bedankt voor de fijne ervaring en handige tools!

Peter
een jaar geleden

Saskia is een vriendelijke vrouw die mij geholpen heeft met mijn coachvraag.
Ze is geduldig en weet zeker waarover ze praat.
Met haar "tools" heb ik mezelf herontdekt en heb ik mijn energie en levenslust hervonden
Ik wil haar aan iedereen aanbevelen!

Laurie
een jaar geleden

Saskia daagt mij uit en dat is nodig want anders kwam ik niet in beweging voor verandering. Met geduld en inlevingsvermogen wist Saskia mij te ondersteunen bij elke stap, daarbij had zij vaak een tool voor ogen die zij mij kon aanleren. Het resultaat is dat ik mijn emoties kan visualiseren en kan verwerken. Daar heb ik nog steeds dagelijks wat aan! Dankjewel, Saskia!

Iris Tuit
een jaar geleden

Deze dame is enerzijds een professional die vol passie en met de nodige vakkennis haar professie uitvoert. Anderzijds is ze warm en betrokken waardoor je je snel vrij genoeg voelt om je open te kunnen stellen. Het mooie vond ik dat ze vooral jezelf activeert om op een creatieve en verrassende invalshoek naar jezelf te kijken waardoor je tot andere inzichten komt. Iets waar ik nog elke dag wat aan heb. Gun jezelf een traject bij Saskia!!