Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Sharena
2 maanden geleden

Voor de eerste keer een reiki behandeling gehad van Saskia. De uitleg vooraf was fijn en wat was de behandeling heerlijk ontspannend. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten maar het is een echte aanrader.

Natascha
8 maanden geleden

Vandaag mijn tweede reiki behandeling gehad van Saskia. Vooraf had ik geen idee of Reiki iets voor mij was. Maar beide keren voelde ik mij na de behandeling heerlijk ontspannen en had ik meer energie. De ruimte heeft een fijne sfeer en Saskia straalt rust uit. Echt een aanrader!

Sonja
9 maanden geleden

Een fijn coachgesprek bij Saskia gehad. Erg interessant om op een andere manier naar mezelf te leren kijken. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de reikibehandeling. Dankjewel Saskia voor deze ervaring!

Hans
een jaar geleden

Voor de derde maal een een heerlijke reiki behandeling gehad
Oogen dicht en laat het maar gebeuren
De warme handen geven je niet alleen energie je krijgt ook in het vooraf gesprek wijze woorden mee
De behandeling duurt bijna een uur maar zoals de vorige keren val ik promo in slaap
Na afloop voel ik mij geweldig ontspannen en verheug ik me op het volgende bezoek

Anneke
een jaar geleden

Van de week een fijne reiki behandeling gehad.Een lekkere ontspannen sfeer,goeie uitleg.Zeker voor herhaling vatbaar.Een aanrader dus.

Marcella
een jaar geleden

Bijzondere ervaring omdat ik niet zeker wist of ik mij kon ontstpannen. Maar Saskia stelt je meteen op je gemak, de ruimte voelt rustig en zen aan zodat je ook in de flow komt. De behandeling was voor mij zeer verrijkend terwijl ik altijd heel nuchter ben. Ik voelde mij erna heel ontspannen en tegelijk alsof ik ook weer nieuwe energie kreeg.

Jolanda van Hengel
een jaar geleden

Ik vond het een heerlijk rustgevende behandeling.
Je vertelde wat je ging doen. Echt prettig en relaxed.
Ik kom zeker terug.

Michael
een jaar geleden

Aanvankelijk had ik geen verwachtingen, maar ik werd verrast door de werking van de Reiki behandeling. Door de rustige muziek en behandeling kom je in een prettige ontspannen 'flow'. Door het plaatsen van de handen door Saskia, voel je de energie stromen en je merkt de warmte in de handen van Saskia. Bepaalde ongemakken werden al minder na de eerste behandeling.
Ik zou iedereen deze ervaring gunnen

Karen
een jaar geleden

Saskia geeft met veel aandacht en liefde mooie behandelingen. Zeker een fijne plek om te komen.

Femke de Vreede
2 jaar geleden

Het coaching traject heeft mij laten inzien dat ik sommige dingen los mag laten om rust in mijn hoofd te krijgen. Saskia heeft mij meerdere tools aangeboden, waardoor ik op verschillende manieren aan de slag kon. De gesprekken waren heel eerlijk, open en vertrouwelijk, hierdoor durfde ik mij snel open te stellen. Naast mijn coachvraag was Saskia oprecht geïnteresseerd in mijn dagelijks leven. Hierdoor verliep het coaching traject heel natuurlijk. Super bedankt voor de fijne ervaring en handige tools!