Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Sheila
een maand geleden

Saskia heb ik als een zeer prettige coach ervaren. Door de juiste vragen te stellen, ondersteunt zij je om tot de kern van je coachingsvraag te komen. Zij heeft mij geholpen om weer in mijn kracht te komen toen ik dit het meest nodig had. Wanneer nodig denk ik terug naar haar coachingstraject en kan weer verder. Ik heb vaardigheden geleerd die ik mag gebruiken, met fijne effecten. Coaching door Saskia is een aanrader wanneer je iemand nodig hebt die naast je staat om je naar je antwoorden te leiden.

Natasja
6 maanden geleden

Saksia is erg fijn en down to earth om als coach te hebben. Iedere sessie vroeg ze aan het eind naar mijn behoefte en wensen waardoor ik de ruimte voelde om bij te sturen waar nodig. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over mijn eigen denkpatronen en gedrag. Ik heb mede door de positieve ervaringen op haar website destijds haar als coach uitgezocht en ik kan verklappen dat ik mij aansluit bij alle positieve ervaringen. Dank Saksia
En zeker weten tot ziens, want ik ben van mening dat je moet blijven leren en jij kan mij zeker nog meer leren!

Ramona
6 maanden geleden

Enkele maanden geleden ben ik gestart met coaching bij Saskia. Stap voor stap ben ik hierdoor tot actie gekomen en sta ik een nu stuk positiever in het leven. De benadering van Saskia is heel prettig en de tools hebben mij veel bewuster gemaakt van mijn handelen. Beankt Saskia voor de inzichten een gesprekken. Ik ga het nog missen!

Sharena
9 maanden geleden

Voor de eerste keer een reiki behandeling gehad van Saskia. De uitleg vooraf was fijn en wat was de behandeling heerlijk ontspannend. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten maar het is een echte aanrader.

Natascha
een jaar geleden

Vandaag mijn tweede reiki behandeling gehad van Saskia. Vooraf had ik geen idee of Reiki iets voor mij was. Maar beide keren voelde ik mij na de behandeling heerlijk ontspannen en had ik meer energie. De ruimte heeft een fijne sfeer en Saskia straalt rust uit. Echt een aanrader!

Sonja
een jaar geleden

Een fijn coachgesprek bij Saskia gehad. Erg interessant om op een andere manier naar mezelf te leren kijken. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de reikibehandeling. Dankjewel Saskia voor deze ervaring!

Hans
2 jaar geleden

Voor de derde maal een een heerlijke reiki behandeling gehad
Oogen dicht en laat het maar gebeuren
De warme handen geven je niet alleen energie je krijgt ook in het vooraf gesprek wijze woorden mee
De behandeling duurt bijna een uur maar zoals de vorige keren val ik promo in slaap
Na afloop voel ik mij geweldig ontspannen en verheug ik me op het volgende bezoek

Anneke
2 jaar geleden

Van de week een fijne reiki behandeling gehad.Een lekkere ontspannen sfeer,goeie uitleg.Zeker voor herhaling vatbaar.Een aanrader dus.

Marcella
2 jaar geleden

Bijzondere ervaring omdat ik niet zeker wist of ik mij kon ontstpannen. Maar Saskia stelt je meteen op je gemak, de ruimte voelt rustig en zen aan zodat je ook in de flow komt. De behandeling was voor mij zeer verrijkend terwijl ik altijd heel nuchter ben. Ik voelde mij erna heel ontspannen en tegelijk alsof ik ook weer nieuwe energie kreeg.

Jolanda van Hengel
2 jaar geleden

Ik vond het een heerlijk rustgevende behandeling.
Je vertelde wat je ging doen. Echt prettig en relaxed.
Ik kom zeker terug.